Novi HArmonyCa filer i sve o njemu

HArmonyCa je novi hibridni filer kompanije Allergan Aesthetics sa dvostrukim efektom – dodaje trenutni volumen i podiže kožu postepeno i kontinuirano u oblastima ubrizgavanja.

Ove godine smo vam predstavili mnoge novine iz sveta estetske medicine, skin busteri su postali instant favorit, a od oktobra ćete imati priliku da probate, ekskuzivno kod nas, još jedan novi proizvod – HArmonyCa. Zbog svog velikog iskustva u injektibilnim procedurama dr Anica Jevremović je odabrana da među prvima ovaj proizvod ponudi svojim klijentima.

Šta je HArmonyCa?

HArmonyCa formula kombinuje hijaluronsku kiselinu sa kalcijum hidroksiapatitom u jednom proizvodu kako bi dodala trenutni volumen oblastima ubrizgavanja zahvaljujući hijaluronskoj kiselini i postepenom i produženom podizanju zahvaljujući stimulaciji kolagena izazvanoj kalcijum hidroksiapatitom. HArmonyCa je jedini hibridni filer sa dvostrukim efektom ove vrste. Kako se HArmonyCa vremenom razlaže, formira se gusta mreža kolagenih vlakana zahvaljujući drugoj komponenti, kalcijum hidroksiapatitu. Formirani kolagen i elastin zamenjuju korekciju hijaluronske kiseline, zaglađujući linije i podstičući obnavljanje strukture kože.

HArmonyCa tretman se koristi kada:

  • mezoterapija ne daje optimalni efekat
  • imate problem sa opuštenom kožom
  • imate sitne linije ili bore
  • je željeni rezultat zatezanje kože
  • tražite prirodne rezultate podmlađivanja

Zašto je zatezanje kože sa HArmonyCa filerom neophodno?

Koža se vremenom menja zbog smanjenja kolagena i elastina, koji doprinose snazi i elastičnosti kože. Nažalost, starenje i faktori životne sredine (kao što je izlaganje suncu) otežavaju telu da proizvodi ove komponente. Smanjenje kolagena i elastina može dovesti do bora i opuštanja kože lica, što su prvi znaci starenja kože.

Koja je uloga hijaluronske kiseline u formuli HArmonyCa?

Formula HArmonyCa sadrži 70% umrežene hijaluronske kiseline i niskim stepenom modifikacije. Zahvaljujući tome, dobijate trenutni volumen sa velikom dugotrajnošću u oblastima ubrizgavanja. Zbog činjenice da HArmonyCa sadrži hijaluronsku kiselinu, proizvod se može koristiti za modeliranje lica dodavanjem volumena i popunjavanjem problematičnih područja.

Koja je uloga kalcijum hidroksiapatita u formuli HArmonyCa?

Kalcijum hidroksiapatit je ono što čini HArmonyCa jedinstvenim estetskim injektibilnim tretmanom. Mikrosfere kalcijum hidroksiapatita stimulišu sintezu novog kolagena i elastina i formiraju skelu oko koje se akumuliraju. Razgradnja HArmonyCa tokom vremena je sinhrona sa proizvodnjom neokolagena što rezultira prirodnim, mladalačkim i dugotrajnim izgledom.

Koliko traju rezultati HArmonyCa tretmana?

Svi dermalni fileri daju samo privremeni rezultat. Tokom vremena, telo prirodno razgrađuje filer, što dovodi do toga da se tretirano područje vraća u prethodno stanje. Trajanje rezultata može značajno da varira, u zavisnosti od individualnih karakteristika svakog pacijenta. HArmonyCa, za razliku od bilo kog drugog dermalnog filera, radi u dve faze – trenutno popunjava područje tretmana i povećava proizvodnju kolagena tokom vremena. Dakle, rezultati tretmana traju do 19 meseci.

Koliko tretmana HArmonyCa je potrebno da bi se postigao željeni rezultat?

Broj tretmana koji je potreban za postizanje željenog rezultata zavisi od vaših individualnih karakteristika lica i vašeg ličnog plana tretmana. Vaš doktor sa vama određuje broj tretmana i količinu HArmonyCa filera koja će vam biti potrebna za svaki tretman. 

Da li je HArmonyCa procedura bolna?

Bol ili nelagodnost tokom procedure su minimalni. Procedura je minimalno invazivna i izvodi se nizom injekcija ultra tankom iglom. HArmonyCa sadrži dodat lidokain da umrtvi mesto uboda tokom procedure. Međutim, osećaj bola zavisi od individualne tolerancije svakog pacijenta i može varirati. Primena anestetičke kreme i upotreba specijalnih izuzetno finih igala u velikoj meri smanjuje nelagodnost tokom postupka.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.